FYSIOTHERAPIE DE DOKTERSHOEK

Ons uitgangspunt is u de best mogelijke paramedische zorg te verlenen waarbij u als patiënt centraal staat.

Maak een afspraak

DE FYSIOTHERAPEUTEN

Wij stellen ons graag aan u voor

Bert MartensFysiotherapeut, Manueel Therapeut
Ik woon in Vught en rijd elke dag met plezier naar Werkendam om hier te werken als Fysiotherapeut / Manueel Therapeut. Sinds mei 1992 werk ik samen met mijn collega Marijke Goedheer in een maatschap, in eerste instantie op de Hoogstraat en vanaf mei 2007 in het medisch dienstencentrum ‘de Doktershoek’ aan de Raadhuislaan 2-031 in Werkendam.

In 1984 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in ‘s-Hertogenbosch. In 1989 ben ik in Mechelen (België) afgestudeerd als Manueel therapeut (E.S.). Hierna heb ik nog diverse studies, bij-, na- en herscholingen gevolgd. (Manuele therapie SOMT, Orthopedische Manuele Therapie Delft, Manuele therapie Mulligan, Medical taping en diverse andere scholingen/cursussen) In het verleden
Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register Fysiotherapie als ‘algemeen fysiotherapeut’ en ‘manueel therapeut’. Hiernaast sta ik ingeschreven in het BIG register onder nummer 59034428404.

Zoals gezegd werk ik met plezier en ik probeer dat ook uit te dragen naar de patiënten/cliënten. Een prettige onderlinge sfeer is naast het kwalitatief en professioneel handelen, voor mij dan ook een belangrijk item in mijn therapeutische begeleiding.

Marijke GoedheerFysiotherapeut, Manueel Therapeut, Oedeem Therapeute
Na één jaar bij verschillende praktijken/instellingen in binnen- en buitenland gewerkt te hebben om me te oriënteren waar mijn interesse binnen de fysiotherapie werk ik sinds 1990 in Werkendam.

Sinds mei 1992 werk ik samen met Bert Martens binnen een maatschap in een praktijk voor fysiotherapie. In eerste instantie aan de Hoogstraat maar sinds mei 2007 in het medisch dienstencentrum ‘de Doktershoek’ aan de Raadhuislaan 2-031 in Werkendam.

Ik ben in juni 1989 afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie in Utrecht. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in Manuele Therapie (opleiding SOMT in Amersfoort), Oedeemtherapie en manuele lymfedrainage (opleiding beiden op Papendal). Hiernaast heb ik nog een aantal cursussen gevolgd o.a. kaakfysiotherapie, bekkenbodemtherapie en medical taping.

Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register fysiotherapie en verder ben ik geregistreerd in het BIG register onder nummer 179033670804

Maak direct een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

    (Kies uw voorkeur datum en tijdstip voor de afspraak, u wordt z.s.m. terug gebeld)